Det ble laget Hummus, servert Dolmades ( fylte, greske vinblader), Tzatziki, Gigantes-stuing, som jeg tidligere har publisert oppskrift på her, samt Spanakopita
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårruller med grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før
Vårruller med andLaksekaker med chiliGrønn salat med pistasjenøtter og granateplekjernerHonningglaserte fylte kyllingoverlår med pistasjekjerner og kardemommeI tillegg laget jeg vermicellisalat med reker og and, fylte minipaprika med auberginer og kamskjell på søtpotetmos
Jeg brukte filodeig som jeg fylte med potetmos og friterte. Når potetmosen er avkjølt fyll så potetmos i filodeig(dette er tynne plater som friteres) Lim igjen platene med eggeplommer tilsatt litt salt
Brett den ufylte delen av deigen over fyllet slik at det blir en avlang form. Legg den fylte paien forsiktig i oljen, som skal være het, men ikke rykende
Brett den ufylte delen av deigen over fyllet slik at det blir en avlang form. Legg den fylte paien forsiktig i oljen, som skal være het, men ikke rykende