Kutt ingrediensene i små biterSurr selleri, eple, løk og sopp i smørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
Fyltbrød - pull apart bread. Kan du tenke deg noe bedre enn nystekt brød. Eltefritt brød eller grytebrød er en grei måte å lage brød på som krever ganske liten innsats
Her har jeg fylt en med pesto, parmesan aioli, kylling, bacon og grønnsaker, kjempegodt. Da jeg for et par måneder siden så et bilde av slike brødkjegler, bestemte jeg meg for at DET må jeg lage en dag
Med noen reker til overs, så denne lille lunsjretten dagens lys, ingen stor sak, men du verden så godt på hjemmebakt rugbrød, dette ble en super lunsj, ja faktisk en lunsj til å be gjester på
Normalt sett vil man kanskje se at man benytter seg av brødsmuler/ brød når man lager «stuffing» til kalkun men for å få en ekstra saftig og smakfull variant kan man bruke kjøttdeig
Lag først fylletSmuldre brødet i en foodprocessor, finhakk persille og hvitløk, og rasp osten. Avslutt med å legge den andre halvdelen av skjellet på toppen - klem litt sammenEtter å ha fylt alle skjellene legger du dem i sausen
Server med litt friske grønnsaker, og gjerne grovt brød, knekkebrød eller lomper om du ønsker. I hovedstaden skinner sola og fylt avokado med eggesalat hadde passa supert som kjøttfri lunsj eller middag idag - Dette gir en halv overfylt avokado