Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunn med dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Heile kaka med fyll er sukkerfri, glutenfri og kan heilt fint lages melkefri. Stivpisk eggekvittene med en miksmaster, tilsett litt og litt sukrinmelis og avslutt med en klype salt
Fyll resten av marengsen opp i kakeformen – begynn fra midten og unngå å ha marengsen helt ut i kantene på formen fordi den vil heve seg en god del, så da slipper du å skjære i den
FYLL. Visp eggehvitene til de begynner å skumme. Marengskake med karamell og peanøtter. Start med å fylle en kaserolle med vann, og legg boksen med søt kondensert melk i
Fyll marengsen i en sprøytepose og sprøyt ut runde marengsbunner på bakepapirkledde stekeplater (ca. Jeg lagde først små, runde marengsbunner som jeg stekte og avkjølte til de ble helt kalde
Kaka består av to marengsbunner med fyll inni som består av fløte, rømme, epler og sjokolade. I familiebursdagen til Thea hadde mammaen min laget en helt nydelig marengskake, en helt ny variant – men den var knallgod
Fyll hvert lag i kaken og dekk utsiden, bruk gjerne en spatula. Jeg har faktisk ikke laget pikekyss før, men tilmarengskake hører også små søte marengstopper med
Fyll. Pisk eggehvitene til hvitt skum. Marengskake. ♥ Det går fint å lage både marengsbunnen, sjokoladesausen og karamellsausen dagen i forveien, og sette kaken sammen med kremfyllet på serveringsdagen