Fyll med mangokrem og pynt med brente mandler. Det har jeg gjort til mine gjester fra India. Jeg lover da blir det kun krumkaker uten egg hos meg i alle fall
Former du de som skåler kan du fylle de med mye godt. Visp egg og sukker til eggedosis. Krumkaker er noe du kanskje forbinder med jul, men kan fint også spises om sommeren
Fyll de gjerne med fruktsalat, som du finner oppskrift på her og krem eller is ~*♥*~. De kan også formes til fine skåler, som man kan legge bær og krem i - snadder ~*♥*~
Åse tok avlett-avdelingen, Bente konsentrerte seg om fyllet, sammen ferdigstilte vi herligheten. en teskje fyll på fire steder på hver avlett, slik at du etterpå kan skjære den i fire snipper (se bilde)
Jeg lager den som regel til høytider og spesielle anledninger, men også til klubb, bursdager, fest og alle sammenkomster der du gjerne vil ha “det lille ekstra” til kaffen
Det smakfulle fyllet, funker også fint både som pizzafylltil pitabrød, nan og roti. Fyll. Sterk blir den også, til meg selv lager jeg den med soyakjøttdeig
Jeg lover deg at disse kommer du garantert ikke til å bli skuffet over ,og disse kan fint gjøres om til en kjempegod juledessert med litt tyttebærkrem som fyll