Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
en blanding av melk og fløyte. Fisk og skalldyr. Mitt valg av tilbehør falt på stekte potetbåter, brokkoli, gulerøtter og verdens beste krema fiskesaus
Blomkålris lagde eg masse for nokre år sida da eg prøvde meg på lavkarbo. Fisk og skalldyr. #lindastuhaug #spicylaks #blomkålris #oppskriftblomkålris #lavkarboris #lavkarbo #sunnmat #suntoggodt #sweetchillisaus #hjemmelagetsweetchilli #laksmedsweetchilli #middag #middagsinspirasjon #oppskriftlaks #laks #sunnmat
I dag har jeg lagd kraft på skallet og restene av reker. Spar på restene etter en skalldyrmiddag, det være seg reker/kreps/hummer osv for å bruke det som base til en god skalldyrkraft
Det blir alltid benyttet flere slags fisk og skalldyr, samt verdens dyreste krydder safran. Bouillabaisse er en tykk fiskesuppe som opprinnelig stammer fra området omkring
Kryddersmør gir ekstra god smak til alt fra nygrillet kjøtt, fisk, skalldyr eller grønnsaker. Hva smaker vel bedre enn kryddersmør til grillmaten, i tillegg når den er hjemmelaget
«Scampi (Nephrops Norvegicus) er små taggete skalldyr med hardt skall, som likner mer på hummer enn på reker, bortsett fra at de er pudderrosa av farge