Så hell i bokser og inn i frysern. Solbærogrips syltetøyet etter oppskrift fra Bestefarhagen. )Ripsgeleen er laget etter oppskrift bak på pektinposen og den ble suuupergod
Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer. Med blanding av rips, solbærog aroniabær føltes sommeren LITT nærmere
I dag har jeg blant annet benyttet dagen til å plukke rips i min mors hage, og nå i ettermiddag er ripsen blitt renset og fryst ned, slik at jeg kan ta den frem til vinteren og bruke den til kaker, desserter og smoothies
Gele kan alternativt fryses. liter saft, og at hun gjerne hadde litt solbær sammen med ripsen. Pappa tok oppdraget med å vanne, gjødsle og etter hvert legge nett over ripsbærbuskene sine
Lager du større porsjon og vil fryse ned, kan det lønne seg å tilsette litt frysepulver. Frysepulveret blandes med sukkeret før sukkeret blandes med bærene
Flytt de frosne isterningene over i fryseposer, så er isbitformene klare til bruk igjen. – rips. Det er veldig kjekt å la barna smake på én og en smak, både for å venne de på hva hver enkelt råvare smaker – og fordi man da lett kan oppdage eventuelle reaksjoner
Skal du oppbevare det over lengre tid, anbefaler jeg deg å fryse det ned enten i syltetøyglass (ikke fyll dem helt fulle ellers sprekker glassene i fryseren) eller i plastbokser
Hvit ripsog jasmin. Kamskjell med jasmin, sommererter og smak av solbærblader. Vi reiser jo en del både innenlands og utenlands og besøker alltid topprestauranter hvis det finnes