Me kuttar ned rabarbraen, og lagar råsaft av stilkane. Eg var 19 år då eg møtte veggen. Den siste månaden hadde kroppen fått meir giftstoff enn næringsstoff, og søvn var kun eit nødvendig onde mellom arbeidsøktene
Har du riktig nok lagd veldig mye saft går det an å fryse det ned. Ulempen er at det holder seg en del dårligere enn saft kjøpt på butikken, men det er jo bare å fryse
sukker pr liter saftHas i melkekartonger og fryses ned. August er en fantastisk måned. Frukt og bær er modne, og det er fantastisk mye godt som kan lages
Da legger du de et døgn i fryseren fordi da forsvinner litt av bitterheten i bæra. Jeg plukker bærene og legger de et døgn i fryseren, eller til jeg skal bruke dem
Rester kan også egne seg som kveldsmat eller fryses. Dette er både billigere og smaker bedre samtidig som du unngår mulighetene for å kjøpe juice- og nektarvarianter med tilsatt sukker og der en stor del av den næringsrike råsaften er erstattet med vann
Syntes det er praktisk å koke ut råsaften for så å fryse den. Derfor fryser jeg ned 7,5 dl beholdere så er det enkelt å ta det opp igjen. Disse bærene gav 5 liter råsaft