Plasser kaken i fryseren. En ostekake er alltid like godt. Jeg pleier å legge kjeksene i en tykk plastpose, presse ut all luften og rulle over med et kjevle
Du kan også fryse fløten i isterningformer, men den skiller seg litt etter å ha vært frossen. Ta også en titt på ostekaken min som er laget med gelé og cashewfløte
Siden «bærene» skal fryses, må de lages senest en dag eller to i forveien. En spennende ting, som jeg bestemte meg for at jeg bare måtte prøve, var ostekake formet som et jordbær, og dyppet i gele (kappagel)
Skjær av det du trenger av fryst pure og sett resten tilbake i fryseren. Da blir det penest resultat Sett kaldt til geleen har stivnet før du går i gang med pyntingen
Har lagd den i mange sammenhenger og den høster alltid lovord, til og med hos ostekakeskeptikere. Husk bare på å kjøp inn rikelig med pasjonsfrukt, da saftinnholdet har en tendens til å variere