Dersom du benytter frossenspinat så tin den og press ut det meste av væsken. Pai eller Quiche. Pannekaker eller crepes er en favoritt og her gjør vi de supersunne med spinat
Oppskrifteni dag er på Spinatpai med parmesanost. Tinspinaten, og hakk den opp. Paien er fyllt med flere forskjellige grønne grønnsaker, og de er blandet med rikelig med parmesanost og pinjenøtter
Ha spinateni en kjele sammen med en liten klump med smør og la den bli gjennomvarm. Og det var jo lenge sidenvi har hatt paitilmiddag, overraskende nok, for det er jo innmari godt
Tilsettfrossenspinat og rør om - Tilsett de frosne rekene. Til denne fiskepaien, eller gratengen om du vil, finnervi mesteparten av ingrediensenei fryseren
Du kan selvsagt bruke fersk spinat også, men jeg hadde frossenspinat for hånden da jeg lagde denne. Se oppskrift HER på Kjøtt- og Grønnsakspai og oppskrift HER på Portobello Pai og oppskrift HER på Spinat- og Feta Pai
Kjevle platene til kvadraterLegge på fyll, jeg har brukt spinat, skinke og ost. Dette er en veldig enkel paiJeg har blant annet brukt ferdigbutterdeigsplater fra butikken
Klapp spinatblandingen ut over paibunnen så alt er dekt. Tinspinaten. Jeg brukte en ganske stor paiform og fikk akkurat plass i formen til alt sammen, neste gang skal jeg også bruke den største springformen og se om ikke det blirlike bra
Ta paiformen ut av ovnen, fordel spinat, kylling og ost og hell på eggeblandingen. Vi var ikategorien mat så dette er hva vibidro med, minipaier, glassfat, telysholdere m/ pioner og en flaske champange, bursdagsbarnet elsker champange