Frossen fisk tines gjerne i kjøleskapet, og brukes med det samme. Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt
Frossen fisk tines gjerne i kjøleskapet, og brukes med det samme. Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt
Enkle og sunne, mulige å gjennomføre på en hverdag (med bare bittelitegranne planlegging) også for de mange av oss med arbeid utenfor hjemme (er fisken frossen må du huske å ta den ut av fryseren kvelden før eller om morgenen, og i kveitens tilfelle, legge den i marinaden allerede da
Torsk, kveite, breiflabb eller styggen selv, steinbit. 2 personer400 g torskefilet (fersk eller frossen)2 ts saltSmør til steking100 gr chorizopølse. 400 g torskefilet (fersk eller frossen)
Frossen spinat. Pangasius er litt som kveite og ulike typer flyndre og stekes dermed veldig fort. Stekt pangasiusfilet på en seng av "kremet" spinat, stekt aromasopp
Tilsett krabbe , reker og kveite , og la det småkoke under lokk ytterligere fem minutter. 1 Dungeness krabbe (ca 2 -lbs ) , sprakk og renset, eller 1- lb frossen krabbekjøtt tint (Kan greit bruke norsk krabbe). 1 kg kveite/steinbit/torsk filet, skåret i 3cm store biter. 1 kg kveite