500 gram frosne erter. 6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 500 gram frosne erter. 6 store kamskjell
Jeg har brukt frosne store skjell, men ferske skjell er såklart helt optimalt. Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran
Ferske kamskjell er bestandig best, men jeg brukte frosne som jeg tinte i kjøleskapet natten over. Kamskjell serveres, som regel stekt eller rå, men i dag prøver jeg å dampsteke dem i kombidamp
De kan kjøpes ferske med de fine skjellene, som kan brukes når man tilbereder dem, eller frosne. Kamskjell er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr
Pannestekte kamskjell sørget for en ekstra dimensjon til denne suppen. Til fire personer trenger du 450 g søtpotet kuttet i terninger, 180 g kokte røde linser, en håndfull koriander, 7 dl grønnsaksbuljong, salt, pepper, rømme, sitronsaft og 4 kamskjell. Du trenger 1/2 kg jordbær (jeg brukte frosne), 300 g sukker, 5 dl vann, 1 g agar agar pr 100 g væske
Jeg ville finne på noe friskt og godt med de posene med frosnekamskjell jeg hadde funnet. Kamskjell. De fleste kamskjell inneholder mye vann, uansett om de er ferske eller frosne
750 g store kamskjell, frosne eller ferske. Tørk av kamskjellene, fres de 20 sek på hver side i svært varm panne, de skal være rå inni. Geir Salvesen/A-magasinet 750 g store kamskjell, frosne eller ferske