Et par never bringebær (vi hadde bare frosne, men det duger like bra). Her er blant annet de gamle bringebærkvistene nå skåret ned, mens de ferske skuddene står klare for å bærebringebær til neste sommer
Det går også veldig fint å bruke frosnebær. Dette er myke boller som snurres sammen med et tynt lag vaniljekrem, bærsyltetøy og gjerne noen friske bær i tillegg
Denne kan lages både med friske og frosnebær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt
Bær. Blåbær, jordbær, multer, bringebær - hva du velger er opp til deg. Bærene has i en kjele sammen med sukkeret, dette skal kokes til sukkeret er oppløst
+ frosnebær. Når den har stått litt i fryseren rører du forsiktig inn frosnebær som du har kjørt i blenderen først og setter det i fryseren igjen til den er stivnet