Denne smoothien er mettende og god til både frokostog som mellommåltid. Siden været er så grått og trist i Bergen idag laget jeg meg med en solgul smoothie
Perfekt til frokost. Man skulle tro at lillesjef M var vant til høye lyder fra både kjøkkenmaskiner og blendere ettersom jeg jobber så mye med mat og kokkelering, men det har han alltid synes vært litt ugreit
Og en særdeles enkel frokost å innta. men når Gubben sier at den ble så fin med de røde spettene,. og i hagen finnes mye godt som kan passe i en smoothie
Med dette i minne, har jeg fått hjelp fra kokken Toril Guldbrandsen ogernæringsfysiolog Camilla Andersen, fra Opplysningskontoret for frukt og grønt, til å lage spennende smoothies
Det ser så godt ut, og så mange herlige frokoster man kan lage. Ellers bruker eg cottage cheese masse i matlaging - både varme og kalde retter, i smoothie, sammen med frukt og bær, nøtter eller havregryn, som pålegg på vafler, pannekaker, knekkebrød eller i lomper, tilbehør til salaten eller middagen
En frisk smoothie er alltid en god start på dagen om du ikke orker tanken på noe større måltid. I dag tenkte jeg at jeg ville dele noen enkle frokosttipsmed dere
Frokost, Juice & Smoothies. Men du kan bruke det du måtte ønske og det er supert å lage slike frokostermed most avokado, banan og bær også eller du kan bruke quinoa
Lager man pannekaker til frokost er det ingen ting som slår oppvarmete bær på toppen – et kjapt og nydelig syltetøy som definitivt bedre enn butikkvarianten