Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Når det gjaldt maten, var det chop Suey med frityrstekt banan til dessert det gikk i. 2 kyllingfileter1 teskje bakepulver1 fedd hvitløk2, 5 cm frisk ingefær10-15 tørkede røde chili1-2 vårløk2 håndfuller usaltede peanøtter eller cashewnøtter, ristet i varm panneRapsolje og chiliolje til stekingMarinade. Dryss over litt bakepulver på hver kyllingfilet og la marinere i 10-15 minutter. 2 kyllingfileter
Dette skyldes blant annet fordi bearbeidede potetprodukter ofte er blitt tilsatt en god del salt og for eksempel blir pommes frites ofte frityrstekt, noe som bidrar med mer usunt fett og ekstra kilokalorier
Noen minutter senere kom det en frityrstekt sak inn på bordet vårt. Ett minutt etter kom kelneren inn med en pose slangekjøtt (det så ut som en kyllingfilet i plastpose) og vi bestemte oss for å «go for it»
Kutt kyllingfilet i passe biter (litt større enn vanlige biter) og skyll de i kaldt vann. "Hemmligheten" bak koreansk frityrstekt kylling er å dobbelt frityrsteke den
Frityrstekt kylling med saus (Yangnyeom tongdak). Kyllingfilet i ovn. Dersom du skal steke flere kyllingfileter kan det være lettvint å ta de i stekeovnen
Frityrstekt kylling med saus (Yangnyeom tongdak). Kyllingfilet i ovn. Dersom du skal steke flere kyllingfileter kan det være lettvint å ta de i stekeovnen