Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Til soppris. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweet and sour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,
Pynt gjerne med frisk koriander og sesamfrø. Gårsdagens middag ble derfor frityrstektkylling i en søt plommesaus ogdenne asiatiske retten falt i smak både hos store og små
Server sausen og de frityrstektekyllingbitene sammen med jasminrisen. - jasminris. Vi har testet ut en del oppskrifter på kylling i sursøt saus her hos oss
Hjemmelagde vårruller er utrolig godt- om enn ikke sørlig sunt ettersom de er frityrstekt. Ellers har vi som regel fisk to dager i uken og kylling en dag
Mye var frityrstekt og dermed ikke glutenfritt, pasta var der også mye av. Kokkene var flinke å steke på forespørsel, rent kjøtt, kylling osv til Alexander som har cøliaki
Sursøt plommesaus Dette er en delikat saus som egner seg spesielt til sprøstekt mat som for eksempel vårruller, frityrstekt reke, fiskekaker, ja til og med pommes frites