Frityrrøre. Rør sammen en røre av egg, mel, vann og salt. Legg litt på tørkepapir så oljen renner av. Ca 2 dl olje til frityr (rapsolje)Frityrrøre. 1 egg. 1 dl mel (f. Ca 2 dl olje til frityr. 1 egg 1 dl mel (f
mel, egg og til slutt panko-melet. Vi er annerledes på dette punktet, en av oss liker å ha sausen over kyllingen og deretter røre, men den andre gjerne har den som dip – begge deler funker altså
På torpet har vi et utekjøkken, og da er det perfekt å ha en frityrkoker ute. Form runde kroketter som paneres i mel, så i sammenvispet egg og deretter strøbrød
Vend dem i sammenpisket egg og så i mel blandet med salt. Legg dem til å dryppe av på kjøkkenpapir og server dem med sprø salat, søt chilisaus og rekechips fritert i varm olje
Stekes på begge sider i noen minutter til de har en fin gyllen farge. Jeg var heldigvis hjemme alene når jeg stekte disse, for jeg så temmelig teit ut med dusjhette på hodet (for å unngå at lukten av frityr setter seg i håret)
egg. hvetemel. egg. hvetemel. egg. Salt og pepper (event timian) i hvetemelet Dypp i. egg. hvetemel. hvetemel. Salt og pepper (event timian) i hvetemelet