Jeg har lenge hørt snakk om disse gode bollene, friterte og sprø. Klippfiskboller, eller Bolinhos som det heter på Portugisisk - er en perfekt tapasrett, eller enkel kveldssnacks
Jeg har lenge hørt snakk om disse gode bollene, friterte og sprø. Klippfiskboller, eller Bolinhos som det heter på Portugisisk - er en perfekt tapasrett, eller enkel kveldssnacks
I år var jeg igjen så heldig å få bli med i Gladmatjuryen. Dette er det fjerde året jeg er med. Det var som vanlig mange veldig gode retter å smake på, og selvsagt noe mindre godt
Klippfisk er ei av verdas beste og mest hardføre råvarer, foredla her til lands i hundrevis av år. Men det måtte altså latinarar for å overtale oss til å blande denne salta og tørka torsken med gode poteter, kvitløk, persille og litt andre godsaker, og fritere røra
Klippfiskbollar med smak av barndom. Posted on juli 14, 2013 by admin. Smaken av «plukkfisk» frå barndommen kjem snikande når du friterer klippfiskbollar av restane med tørka, salta fisk i lag