Sjømat som passer godt er scampi, kongekrabbe, kamskjell, hummer, krepsehaler, blekksprut og fisk. Herlige sprø friterte grønnsaker og sjømat er skikkelig godbiter som imponerer
Fritert tempura scampi, agurk og mango. Som fyll kuttet jeg opp scampi, laks, agurk, avokado og mango, men bare fantasien setter grenser for hva man kan fylle makirullene med
Fiskemiddagene blir erstattet av feit og fritertscampi, fiskepinner og pommes frites, etterfulgt av en kjapp bånnski på åtte halvlitere før du til slutt hooker opp med en random dude du møtte i baren på Lawo
Oppskriften fant jeg i bladet Tara Smak (en rett av den thailandske kokken Gwan), men jeg har byttet ut scampi med norske sjøkreps fordi disse er både bedre og mer miljøvennlige
Friterte blekksprutringer stekes i godt med nøytral olje slik at de blir sprøe. Stek scampi og kamskjell slik at de får en fin gyllen skorpe, men ikke så lenge at de blir seige