* (funnet i oppskrift fra Jamie Oliver). Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
jeg var ikke særlig glad i fisk da jeg var yngre. For mye av verden går faktisk rundt og tror at nordmenn spiser fisk til middag om ikke hver eneste dag, så mye oftere enn resten av verden
Jeg har valgt å se på den som en veldig rar fisk, og da går det hele så mye lettere. Nei, nettopp, og det er utvilsomt en av de absolutt beste fiskene som finnes, med sin nesten hummeraktige konsistens og smak, nam
(Pass på at alt annet er klart og så friterer du fisken med en gang chipsen er klar. Dryss litt salt på fisken og la den få ligge og "marinere" noen minutter
Ordentlig fish & ships av store fiskebiter med skikkelig sprøstekt skorpe er bare helt himmelsk. Jeg var så heldig å få en stor rødspette i fiskegarnet
Braiserte lammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk. Det bugner av ulike utvalg innen ferskt kjøtt, fisk og havets delikatesser, oster og selvsagt er utvalget utmerket innen frukt, grønt og urter
Og både franskmenn, spanjoler og italienere elsker squashblomster dyppet i pannekakerøre og fritert. I Frankrike, Spania og Italia brukes den som tilbehør til kjøtt og fisk, som lette lunchretter og som hovedrett
Den kan toppes med friterte kapers og noen skiver god ost. Og like mye som dette er utrolig godt til all type grillmat, eller stekt kjøtt eller fisk, er det et fantastisk utgangspunkt å bygge på