Friske urter som oregano, basilikum og rosmarin, litt mer uvanlige frukter og grønnsaker. Jeg liker å holde det rent og enkelt om dagen, og den kom helt til sin rett i denne enkle kombinasjonen med erter og en klatt labneh jeg hadde stående
Dette er en av mine favoritter – porsjonsterter med vaniljekrem og friske bær. Dekk paibunnen med aluminiumsfolie og fyll den stappfull med tørre erter som skal holde kantene på paien oppe under forstekingen
Tilbehøret, grønne erter, er virkelig en undervurdert grønnsak. Tilberedt riktig er erter både saftige og søte på smak, og kan fint kombineres med urter og annet krydder
Og det er de søte ertene, den friske mynten og den salte fetaen som skal spille hovedrollen her. 250 g frosne grønne erter. Relatert 250 g frosne grønne erter
Denne retten mister den friske fargen hvis den står så denne bør du servere med en gang. I fryseren fant jeg en pose frosne erter, og ikke mange minuttene senere hadde jeg en superfresh suppe klar
Når frøene freser, tilsett erter, ingefær, gurkemeie og chiliringer. 350 g frosne erter. 2 friske chili. I Norge er vi vant til litt søt smak på ertene og de er gjerne dampede med litt smør på
Jeg er absolutt ingen sitron-fan, og synes de fleste sitrondesserter smaker altfor syrlig. Legg et bakepapir over paiformen og hell tørre erter over så de dekker hele paien
Kok frikasseen til grønnsakene er møre, ha i hønsekjøttet, server med kokte poteter og friske urter. Kutt grønnsaken i terninger og tilsett dem sammen med frosne erter i sausen
Håper dere er friske og raske. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner 4-5 cherrytomater. Kok brokkoli og fryste erter i 5 minutter og mos sammen med philadelphiaost med en stavmikser eller i blender. 500 g hvit fisk 1 pakke bacon 200 g fryste erter 1 brokkoli 2 ss philadelphiaost 2 ss pinjekjerner