Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Egentlig skal denne retten lages med de fine franske Puylinsene. Vridde baguetter. Selv om gryteretten er helt vegan og er laget uten fløte, blir det ferdige resultatet likevel kremet, tykt og delikat
Dessuten så er det raust med croissanter, pain au chocolat og yoghurt med bær og muesli. Dessuten- yoghurten kostet rundt 40 kroner- ikke avskrekkende for en kjempeporsjon
Baguetter og franskbrød ble servert, samt tre type Foccatia som en kompis av oss lagde. Jeg skulle egentlig ha franske blomster på bordene, men siden jeg ikke fant noen som var i blomstring i juli så lagde jeg heller oppsatsene selv av papir
Disse baguettene får myk skårpe, i motsetning til franskebaguetter. Hvis du foretrekker franskebaguetter, finner du oppskriften på bloggen min INGREDIENSER 4 MELLOMSTORE BAGUETTER
Midt i sommer turnéen hadde jeg endelig to fridager, og da gikk de rett til matlaging. Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis
TAKK MARIT for at du lærte meg å lage dette og flere andre herlige franske retter . Mitt første møte med Chévre chaud ( varm chévre ), var sammen med Vinklubben høsten 2003 hjemme hos Marit Jahren som driver firmaet L´ambition
Vridde baguetter. Planlegger du en påske helt uten kjøtt på menyen. Da finner du kanskje noen tips her. Nedenfor ligger forslag til vegetariske middagsretter for påskedagene
Gode baguetter eller brød. Earth Balance Pouch - en vinbag uten unødvendig pappkartong. Et eksempel på miljøsmart emballasje er «pouch», en vinbag uten unødvendig pappkartong