FremgangsmåteFransk syrlig sitronterte med syndig marengs passer perfekt på varme sommerkvelder, eller når som helst når man har lyst på noe utrolig godt
Franskmarengs, Sveitsisk marengs og Italiensk marengs. Det finnes tre forskjellige typer marengs. Når man lager pikekyss bruker man franskmarengs, og her kommer et innlegg om nettopp dette
Her har du en fransk variant, som er smaker utrolig nydelig. Sitronterte med marengs på toppen er en populær kake i mange land, og lages i litt ulike variasjoner
★ IKKE bland makronblandingen for hardt når marengsen skal blandes med mandelmelet. FRANSKE MAKRONER. ★ Pisk deretter på høy fart til det blir til stiv marengs
disse små delikate marengskjeksene, er det større rom for å mislykkes, det tok et par forsøk før jeg fikk det til, og det ble en del makroner som ende i komposthaugen,
- Du må prøve deg litt frem med sukkeret, blandingen skal bli en kritthvit og blank marengs som du lett kan lage topper med, og som står når du snur bollen opp-ned
Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
Pisk opp marengs av eggehviter, cream of tartar og sukkeret. Pisk marengsen slik at den står i bollen. «Skjær» det inn i marengsen slik at du får bort luftboblene