sennep(svensk/fransk). La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Flotte å gi bort i jule eller bursdagsgave. Fransk Nougat eller Torrone er en nydelig liten godbit som ikke bare ser nydelig ut, smaker godt gjør den også
I dag deler jeg en oppskrift på fransk nougat som er perfekt til jul. Framgangsmåten kan virke komplisert, men hvis du leser nøye gjennom oppskriften før du starter, og har alt utstyr og alle ingredienser klare, er det ikke vanskelig å lage fransk nougat
Franske makroner er den perfekte spiselige julegaven til venner og familie. Franske makroner. Lag dem i forskjellige farger, legg i poser og gi til en god venn eller besteforeldre til jul
En flott gave til en veninne, mor eller far, eller til deg selv nå som det nærmer seg jul. En flink foreleser/foredragsholder/vineskspert gav oss et lynkurs i fransk vin-kultur, samt de franske regionene og deres kjennetegn i forhold til vindruer, vinprodusenter og karakteristikker
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Boken er obligatorisk for personer som vil gå i dybden på fransk mat og teknikker. Dersom du trenger julegavetips og er på jakt etter kokebøker, er disse topp fem i bokhyllen vår
Jeg var, som du ser, så heldig å vinne en dag i desember, og på mandag lå en søt liten veske, en "pompadur" som er et utsyrtelig morsomt navn, helt sikkert med Franske aner, i min postkasse
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Lunsj består av en skive grovt brød eller lavkarbo brød, masse salat og grønnsaker, gjerne en halv avokado, noen skiver skinke, kylling, reker eller fisk og litt fransk dressing som jeg lager selv
Ha en fin jul. Kaken er oppkalt etter den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt (1844-1923). Jeg er veldig glad i Sarah Bernhardt kake, denne gangen lagde jeg den i langpanne
Vil du leke litt med smakene, er fransk sennep eller tomatpuré ofte brukt. Jeg bruker som regel Crème Fraiche, fordi det tåler litt mer juling uten at det skiller seg