Sjokolademousse + jordbær- og bringebærsorbet. Glemte helt å ta bilde av forretten desverre, og desserten hadde jeg allerede smakt litt på da jeg plutselig kom på at jeg måtte jo ta et bilde
Her lever den franske dekadensen og elegansen i beste velgående, og enten man vil se på designerklær eller bare ta et glass vin på en uteservering, gir denne bydelen en følelse av Parisslik byen var isinstorhetstid
Onsdagen var en slapp dag, men jeg fikk pakket ut mye fradiverse kartonger. Det gikkgreit et stykke, men på det aller bratteste før brua og «huset», var det isete
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
De ansatte trengte litttid på å skaffe et bord til alle åtte, men imellomtidafikkviei flaske prosecco på huset, som vi kunne drikkefra plastglass på gata
Og vips måtte vi flytte det hele fra kjøkkenbordet og ut i garasjen. Det er nesten likeuvirkelig, hver eneste gang jeg låser opp døren til det lille røde huset rett nede isvingen her
Det hele sereveres med en dæsj creme fraiche,. Jeg har lenge hatt lyst til å lage gulrotsuppe,. først og fremst fordi jeg liker gulrøtter og suppe er ikke så værst det heller
Diggerfocaccia,. Smaker utrolig godt gjør den også. FOCACCIA. Jeg slenger egentlig bare alt oppi bakebollen, starter med gjær, vann, honning, olivenolje, salt og mel,