Forsteking av paibunn oppskrifter

Halvgrov paibunn

Halvgrov paibunn

crispi, enkelt, enkelt og godt, forsteking, god, halvgrov, halvgrov paibunn, hvetemel, lett, maldonsalt, myk, paibunn, paideig, paiskall, rugmel, smør, sprø og saftig paibunn, tørre erter
Hjemmelaget supersunn paibunn

Hjemmelaget supersunn paibunn

Denne pai-bunnen inneholder MYE MINDRE FETT som er jo vel og bra og den gav heller ingen høye blodsukre senere på dagen heller som fettrike måltider ofte har en tendens til
Sunn, god og mettende pai

Sunn, god og mettende pai

Pai er en favoritt her i huset, og jeg synes det er artig å eksperimentere litt med forskjellige ingredienser i pai, så denne gangen inneholder den en blanding av kesam og smør, hvetemel og havremel
Pai - en sunnere variant

Pai - en sunnere variant

Pai er en favoritt her i huset, og jeg synes det er moro å eksperimentere litt med forskjellige ingredienser når jeg lager pai, og denne gangen inneholder den en blanding av gresk yoghurt og smør, hvetemel og havremel
Spinatpai - dilla på spinat!

Spinatpai - dilla på spinat!

Ta de så ut av ovnen og tilsett fyllet i pai-skjellet. #spisogspar #blogg #matglede #helse #fitness #sunt #godt #bilde #foto #hverdag #helg #pai #paibunn #oppskrift #tips #middag #lunsj #mamma #familie #vår #sommer #lørdag #oppskrift #matfrabunnen #fredag #juni
Sommermat

Sommermat

 Grovstrimle salaten, og strø den over den ferdigstekte paien (avkjøl litt først)Legg tomater (delt i to), snittet vårløk og avocado i strimler oppå

Pai med laks, sopp og vårløk

erter /bønner ( dette for at deigen ikke skal krype under forsteking. Mager bunn inneholder ikke egg og en del av smøret et byttet ut med Kesam

Pai

Legg grønnsakblandingen i den forstekte paibunnen, legg over terninger av laks og hell over melkeblandingen og dryss over resten av osten

Nannas Tomatpai

Det er med andre ord ikke nødvendig med forsteking. Det er alltid hyggelig å være gjest, men ekstra stas er det når vertinnen mestrer oppgaven med glans

Grov grønnsakspai

Fiber, vitaminer og mineraler i form av ferske grønnsaker i en sprø, grov og deilig paibunn. I fyllet kan du bruke det du måtte ha tilgjengelig av grønnsaker