Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Brød, Forretter, Middag, Tilbehør. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Absolutt overførbart til elskov…Skalldyr er kjærestemat og chili også – begge afrodisiakum,,,så her har vi blandet mange ingredienser, som piffer opp kjærlighetslivet
Krabbe har en deilig smak av skalldyr og passer godt sammen med rødløk, gressløk, sitron og rogn. Bland finhakket hvitløk, gressløk og rødløk sammen med creme fraiche
Skalldyr. Her valgte jeg å bruke hvitløkssmør med litt fersk dill og sitron. Skalldyr. Serverte sammen med grillet asparges og pyntet med litt granateple
reker & asparges i terteskjellgratinerte terteskjell medskalldyr. terteskjell med eggerøre og røkt ørret -og i dag 'endelig', for dem som ikke liker sjømat,
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
Fisk, Forretter, Middag, Skalldyr. smakt til med noen dråper tabasco, salt og pepper. Trykk med håndflaten over halen til du merker at det knekker litt og du kan åpne skallet og ta ut halen hel