Forrett uten kjøtt fisk oppskrifter

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

På vei hjem fra jobb, svippet jeg innom fiskeforhandleren Georg A. Han spurte meg om forslag til en forrett, noe som er utrolig kult
Asiatisk forrett: Sprøstekte wonton med svinekjøtt og ingefær

Asiatisk forrett: Sprøstekte wonton med svinekjøtt og ingefær

Retten kan serveres som fingermat/tapasrett eller som forrett. 400 gr svinekjøttdeig1 ss revet ingefær3 stk hakkede hvitløksfedd 1 stk hakket vårløk2 ss østersaus1 ts kvernetpepper1 ss kaldt vann1 pakke med wontonwrap (ca. Follow my blog with Bloglovin 400 gr svinekjøttdeig
Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Romtemperer kjøttet. Dekk så det hele med plastfolie og sett fisken i kjøleskap. Konjakk, forrett og hovedrett
NYTTÅRSMENY: Forrett - Avokado med granateple

NYTTÅRSMENY: Forrett - Avokado med granateple

Forrett - Avokado med granateple. Vi starter i dag med forretten som hovedsaklig består av avokado. #jul #nyttår #2016 #mat #forrett #økologisk #vegansk #vegetar #avokado #granateple #kosthold #helse #sunn #nyttårsmeny
Forrett av vaktelegg og grønnkål

Forrett av vaktelegg og grønnkål

Men i og med at de er så små tar de seg veldig godt ut i småretter og forretter, eller som pynt i supper eller salater

Passende forrett på nyttårsaften

51, hvor Geir Salvesen presenterer en deilig “boblende” forrett, synes jeg at også Selskabelig`s lesere må få denne oppskriften til nyttår
Enkel forrett på en søndag

Enkel forrett på en søndag

Hva med en enkel forrett på en søndag. enkel forrett . Helgen nærmer seg slutten, men man kan og bør fortsatt kose seg
Forrett
for fire av et landkyllingbryst.

Forrett for fire av et landkyllingbryst.

La kjøttet hvile. Forrett for fire av et landkyllingbryst. Skjær kjøttet i pene skiver og dander broderlig på de fire asjettene
Forrett med flowersprout

Forrett med flowersprout

Forretten jeg presenterer her fant jeg i Mat fra Norge nr 9/2015, men har endret den en del. Posted by Torill Anita

Forrett med Flower Sprout

Skyll og tørk kålen, og del den i to. Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter. Legg til side. Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca