Forrett til boknafisk oppskrifter

Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen. Boknafisk. Konjakk, forrett og hovedrett

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat tilforrett. Jørns boknafisk ble servert med tradisjonelt tilbehør som gulrøtter, bacon og kremet kål

Kongekrabbe på flere vis.

Passer godt som forrett eller et alternativ som overgår «rekeaften». Derfor kommer Godt Drikke med noen forslag til hvordan de kan fortæres, alt i det godes tjeneste

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat tilforrett. Den holder til midt i sentrum, vis a vis Tromsø Domkirke i et koselig rødmalt hus