Denne rette fungerer vel så godt til forrett som til hovedrett. Kjør suppen glatt med stavmikser etter koketiden og ha så i maisenna blandet ut i litt kaldt vann, parmesan og timian
Jeg hadde dette som en forrett, og jeg synes den var både enkel og delikat, eller hva synes du. Når risen er ferdig kokt har man i parmesanen, og smaker til om den trenger mer salt eller pepper
Til forrett begynner vi med en av mine favorittsalater, nemlig fiken og prosciuttosalat. Som hovedrett har jeg valgt veldig saftige marinerte kyllingspyd med saltbakte poteter, god aubergine med hvitløk og sherrytomater og smakfulle parmesan flak som smelter i munnen, som tilbehør
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter. Parmesan. Pensle pizzarullen med egg og dryss over revet parmesan og hakket basilikum
Av en eller annen grunn kan det virke som at det er opplest og vedtatt at kamskjell er den ultimate forrett, men at den ikke fortjener å være stjernen i middagen