Forrett på grillen. Legg også på parmaskinken, denne skal bare bli lett crispy. 4 skiver parmaskinke. 1 bunt asparges. Kutt aspargesene til passe lengde, 15-20 cm, legg de på grillen og pensle med olje. 4 skiver parmaskinke. 1 bunt asparges
Dette er samme forretten jeg hadde for to uker siden, men denne gange forsøkte jeg meg med parmaskinke i stede for røykelaks, fremgangsmåten er den samme, men jeg valgte å kutte ut hvitløken denne gangen
Andre forrett besto av stekt filet av brosme med selleri- og persillerotpuré med mascarpone, sprøstekt parmaskinke, saus av rødbeter og feltsalat og rødbetspirer som garnityr
Og et lite bilde til slutt av den kritikerroste forretten sjefskritikeren selv er sjef for. Tilbehør som god parmaskinke, soltørkede tomater og grillet asparges passer godt til
Forretten købte vi os til hos Sota Sushi og resten af menuen stod min dygtige mor for at kokkerere. Hovedretten var krondyrmørbrad med parmaskinke, waldorfsalat, porrequiche, råstegte kartofler og grønne asparges