Det som er litt lurt, er å ha masse sunt tilbehør til pølser, som salat og grønnsaker. Potetmos eller grønnaksmos passer veldig godt til en slik pølserett, eller gjør som jeg har gjort i dag, laget blomkålmos
bland pastaen inn i sausen og ha alt over i en ildfast form og strø revet ost over. Så når minstejenta vil ha pølser til middag, trenger ikke retten bestå av pølser på en tallerken etterfulgt av en kladd medpotetmos laget fra pose…En pølsegrateng er en god måte å lure inn grønnsaker og få til en fullverdig middag medpølser som hovedingrediens
Legg jordskokkblandingen på et stykke al-folie, form den til en pølse ved hjelp av folien. Skjær dem grovt i mindre biter og legg dem i en ildfast form
Du kan stikke dei ut med en rund form om du vil det. Tilsett så masse mjøl at deiga akkurat kan formes, eg lagde ei lang pølse som eg kutta i passelige biter
Dette bliver lagt lagvis i en godt smurt form og først bliver noget av eggene haft i. En herlig hummersuppe med biter av hummer og to typer fiskeboller
Det er jo greit å servere denne typen mat innimellom og, samtidig er det greit å lage dobbel porsjon så du har middag i to dager Lager og en liten form uten pølser så vegetarianeren får spise, da blir det ikke mer jobb med vegetarmaten heller
Ha potetmosen i en smurt ildfast form. Server retten sammen med en grønn salat eller rå grønnsaker. En litt mer omstendelig versjon av pølsermedpotetmos, gøy å gjøre ting litt annerledes innimellom
Hell kjøttstuingen over i en ildfast form og dekk medpotetmosen. Stek kjøttdeigen i litt smør/olje og la chorizopølse i små biter få steke med til slutt og sett det til side