Kok opp/løs opp buljongbuljong/fond. Hell kyllingfond og soyasaus over grønnsakene. 1 dl kyllingbuljong eller fond. Jeg løste opp 1/2 beger kyllingfond i 1 dl kokende vann. 1 dl kyllingbuljong eller fond
Du trenger ikke koke kjøttkraft av bein og rester, fond fungerer også helt greit -og er ett. * Jeg brukte vann og 3 beger 'FondCups' kjøttbuljong fra Maggi
800 gr reinsdyr- eller elgkjøtt4 ss smør eller melange2 løk6 champignoner2-3 gulrøtter4-5 poteter1 ss tomatpuré5 dl kjøttkraft/fond/buljong1 laurbær1 skive brunost4-5 einebær2 dl rødvin2 dl fløte1 dl rømmeSalt og pepper
4 dl vann + 1 beger fond "Du Chef". 4 dl vann + 1 beger fond "Du Chef". Biff Chop Suey er en kjent kinesisk rett, som de flest har spist ett eller annet sted
Tilsett så øvrige ingredienser som sitronsaft, krydder, fond og stevia. - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende. 2 paprika - 1/2 løk - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende
1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef). 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef)
Ha alt i gryten, sammen med bamusskudd og hell over vann og kjøttfond. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond