Fond oppskrifter

Ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker !

Ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker !

Kok opp/løs opp buljongbuljong/fond. Hell kyllingfond og soyasaus over grønnsakene. 1 dl kyllingbuljong eller fond. Jeg løste opp 1/2 beger kyllingfond i 1 dl kokende vann. 1 dl kyllingbuljong eller fond
Viltgryte med elg

Viltgryte med elg

Jeg kjøpte noe flytende «le fond»-greier på Ultra og det funket fint. Jeg kjøpte noe flytende «le fond»-greier på Ultra og det funket fint
Kjøttkaker i brun saus med makaronistuing

Kjøttkaker i brun saus med makaronistuing

Du trenger ikke koke kjøttkraft av bein og rester, fond fungerer også helt greit -og er ett. * Jeg brukte vann og 3 beger 'FondCups' kjøttbuljong fra Maggi
Viltgryte

Viltgryte

800 gr reinsdyr- eller elgkjøtt4 ss smør eller melange2 løk6 champignoner2-3 gulrøtter4-5 poteter1 ss tomatpuré5 dl kjøttkraft/fond/buljong1 laurbær1 skive brunost4-5 einebær2 dl rødvin2 dl fløte1 dl rømmeSalt og pepper
BIFF CHOP SUEY med ris ☼

BIFF CHOP SUEY med ris ☼

4 dl vann + 1 beger fond "Du Chef". 4 dl vann + 1 beger fond "Du Chef". Biff Chop Suey er en kjent kinesisk rett, som de flest har spist ett eller annet sted
Meksikansk kyllinggryte

Meksikansk kyllinggryte

Tilsett så øvrige ingredienser som sitronsaft, krydder, fond og stevia. - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende. 2 paprika - 1/2 løk - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende
Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef). 1 dl god kjøttkraft/buljong (for eks Jacobs oksekraft, eller Knorrs fond du chef)
Kinesisk pepperbiff a'la Edel !

Kinesisk pepperbiff a'la Edel !

Rør ut maisenna i litt av kjøttkraften/vann (jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr) og tilsett kjøttkraft og soyasaus
Chicken Chop Suey ?

Chicken Chop Suey ?

Ha alt i gryten, sammen med bamusskudd og hell over vann og kjøttfond. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond. 1 hønsebuljongterning eller ett beger fond
Ovnsbakt ørret med smørsaus

Ovnsbakt ørret med smørsaus

Saus3-4 sjalottløk3 ss smør1 ss hvetemel3 dl fiskekraft, fond eller buljong1/2 sitron1 dl hvitvin (kan sløyfes)1 dl fløteSalt og cayennepepper