Smør en langpanne godt med olivenolje og tøm i røren. Ta ut brødet og pensle med olivenolje. Fikk denne oppskriftenmed en tidligere kollega for 5 år siden. 1 langpanne. 25 g gjær eller 1 pk tørrgjær. 1 langpanne. 25 g gjær eller 1 pk tørrgjær
Denne oppskriften er ganske stor, og er til en hel langpanne. Når den da er ferdighevet så tar du og stikker "hull" i deigen med fingrene dine, og pensler med olivenolje så hele deigen er dekket
Foccacia m/ fetaost, oliven og soltørkede tomater. Til dessert ble det Lavkarbo vaniljepannacotta med bringebær coulis, friske blåbær og jordbær på toppen ❤ Her finner dere oppskriften -> Lavkarbo pannacotta
Kle en langpannemed bakepapir og ha deigen oppi. Ingredienser til en langpanne. Det som er litt spennende med dette brødet er at du kan variere smakene i det uendelige
Ideen springer ut av en oppskrift fra Trines Matblogg, men den er forenklet og tilpasset. Etter heving sprer man deigen ut i langpanne, eller en ganske stor form