Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes. Noe av det som er fint med Foccacia er at brødet kan smakssettes på ulike måter, alt etter hva en skal bruke det til
Hell deigen opp i den- er nok til en stor langpanne denne oppskriften- eller del den i 2 mindre. God til det meste- salat, suppe, med ost og salami i mellom og som tilbehør
(en langpanne). Foccatia er både godt for seg selv og som tilbehør til annen mat. Etter å ha prøvd ut utallige oppskrifter er dette det jeg har kommet frem til og som funker til det meste
Oppskrift (En stor langpanne). Som et tilbehør til denne suppen passer et foccaciabrød ypperlig. Ha deigen over i en smurd langpanne, klapp den flat og bruk fingrene til å stikke små hull i deigen
Og det er lite som kan måle seg med et nydelig grillmåltid… servert med verdens beste foccacia. ★ Legg bakepapir i en langpanne, og “hell” den ferdighevede deigen i en langpanne og fordel utover
Som et tilbehør til denne suppen passer et foccaciabrød ypperlig. Oppskrift (En stor langpanne). Jeg har lurt inn litt havregryn for å få opp næringsinnholdet litt og resultatet ble akkurat like bra som vanlig foccacia