Brødet bør serveres varmt, og det kan varmes opp igjen i ovnen uten at det blir tørt. jeg har bare latet meg i dag, bortsett fra at jeg lagde deilig foccacia
Jeg brukte oppskriften til brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccaciabrødet. Kremost og kokosmelk gjør brødet ekstra saftig, mens soltørkede tomater, oliven, basilikum, salt og olivenolje tilfører deilige og friske smaker
Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes. Brødet passer til alt, enten det gjelder middagsretter, lunch, frokostbrød eller nistemat
Til brødet er gyllent. Foccaciaglutenfri. Brødet kan godt fryses. 500 g glutenfritt fint bakemel. Stek brødet midt i forvarmet ovn 200 g i 20-25 minutter. 500 g glutenfritt fint bakemel
Til brødet. En foccaciaoppskrift som krever det lille ekstra. PRØV OGSÅ MINE ANDRE FOCCACIA-OPPSKRIFTER. Sett ned temperaturen til 230 grader, og stek i 15 – 20 minutter til brødet er gyllent og fint. Brødet bør flyttes rett over til en rist med en gang det kommer ut av ovnen, og bør få hvile på benken i minst 20 minutter før det spises
Supergodt og eltefritt foccacia. Metoden gir brød med fantast. Populære poster. Thai Vårruller. Det var min datter Kristine og hennes venninne Heidi som begynte å lage vårruller hjemme hos oss