Så i dag deler jeg oppskriften på min absolutte favorittfocaccia. Da hun spurte om oppskriften, oppdaget jeg til min store overraskelse at den ikke ligger ute
Dette her er en saftig og god focaccia og er veldig lett å bake. Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Da blir brødet så saftig. Det finnes ikke noe bedre brød å servere ved siden av småretter eller tapas. Her kan man variere litt selv med hva man liker å ha i brødet
Deigen lager du etter grunnoppskriften slik du finner her. Saftig og smakfullt brød. I dag skriver jeg om hvordan du kal lage focaccia av den eltefrie deigen
De er smakfulle, saftige og kan helt klart sammenlignes med focaccia bakt på vanlig mel. Ha godt med olje på hendene og press focacciaene litt utover og stikk fingrene godt ned i deigen så du får en humpete overflate
eks focaccia med soltørket tomat. Laks blir veldig saftig og god av å bli tilberedt på denne måten, og lager du sausen og koker pasta og brokkoli på forhånd tar det heller ikke så lang tid å lage