Focaccia med hvitløk oppskrifter

Focaccia med cheddar og hvitløk

Focaccia med cheddar og hvitløk

Riv eller finhakk hvitløksbåtene og rør dem inn i smøret. Dekk deigen til med plast og la den heve i ca 40 minutter på et lunt sted. Elt deigen sammen med litt hvetemel og trykk den ut i en smurt eller bakepapirkledd rektangulær form (ca 25 x 35 cm). Dekk formen med plast og etterhev i ca 20 min. 3 båter hvitløk
Focaccia m/hjemmelaget Aioli

Focaccia m/hjemmelaget Aioli

I dag tenkte jeg skulle dele min favoritt-oppskrift med dere. Focaccia smaker himmelsk godt -. Her har jeg laget en variant med fetaost - oliven og små tomater -
FOCACCIA - BRØD

FOCACCIA - BRØD

Jeg laget dette brødet på lørdag da to av våres barn, med følge,. Focaccia-brød kan serveres til kjøtt, fisk,
FOCACCIA i muffinsformer

FOCACCIA i muffinsformer

Stikke et hull med fingeren i hver focaccia, og fordel oljeblandingen over hvert hull. Du kan gjerne fylle de med små pølse eller skinkebiter,
Focaccia med rødløk og oregano

Focaccia med rødløk og oregano

Deilig focacciamed salt, rødløk og presset hvitløk.   Brødet kan også varieres med forskjellig krydder, rødløk, hvitløk, fetaost, oliven og annet
Fantastisk Focaccia

Fantastisk Focaccia

Eller bare som det er med litt godt pålegg. Hvitløk. Hell over deigen, og klem den ut i formen med fingrene
Mini Focaccia

Mini Focaccia

Etter fordelingen presset jeg deigen delvis pent ned i formen, med litt mel på fingrene. Brødene ble brukt til hamburgere lagd av karbonadedeig, kjøttdeig, soltørkede tomater, hvitløk, løk, avocado, olivenolje og egg
Focaccia

Focaccia

Her kan man variere litt selv med hva man liker å ha i brødet. Salt, hvitløk, oregano, det var det jeg hadde stående
Focaccia

Focaccia

Kle en medium stor ildfast form med bakepapir. 1 fedd hvitløk. Rør sammen mel, gjær og salt i en stor bolle

Focaccia på grill

Del deigen i emner på størrelse med en stor sprettball, og klapp dem forsiktig ut til flate brød i ca
Focaccia på Nina-vis

Focaccia på Nina-vis

Smør en langpanne, og trykk ut deigen med oljete fingre. Focaccia er et allsidig og kjekt brød å ha som tilbehør til det meste
Focaccia

Focaccia

jeg brukte hvitløk, oregano, (hadde ikke rosmarin), paprika, chilli, havsalt om du har. Ingredienser. 140 g philadelphiaost
Focaccia

Focaccia

Rør i midten med en sleiv eller liknende slik at litt og litt av melet blir med i blandingen. Oliven og soltørkede tomater, gjerne litt hvitløk og hvis du er helt gæren
Focaccia

Focaccia

Focaccia er en en italiensk klassiker som det finnes mange varianter av. Rør gjæren ut i fingervarmt vannElt deigen godt sammen med hvetemelBland inn 2 ss olivenolje mot slutten og sett deigen til heving på et lunt sted til den er ca dobbelt så storSkjær potetene i så tynne skiver du klarerNår deigen er hevet så ha den over i en langpanneBruk fingrene og dytt deigen slik at den fyller hele pannenFordel potetskivene utover og strø over Maldonsalt, rosmarin og 2 ss olivenoljen Dekk langpanna med plastfolie og la deigen etterheve i ca 30 minutterSteke brødet på nederste rille i 20-25 minutter på 220 graderUnder laget av poteter kan du smøre et tynt lag med rømme blandet medhvitløk og rosmarin
Focaccia

Focaccia

jeg brukte hvitløk, oregano, (hadde ikke rosmarin), paprika, chilli, havsalt om du har. Ingredienser. 140 g philadelphiaost