Legg deigen over i en langpanne og sett til etterheving i ca. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Bre deretter deigen ut i en langpanne, ta olivenolje på hendene så går det veldig lett. Her kommer det oppskrift på focaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat
Legg deigen over i en liten langpanne kledd med bakepapir. Focaccia er populært både i og utenfor Italia, og blir nytt som en rett i seg selv, som tilbehør til andre retter eller til smørbrød
Når man lager klassisk, italiensk focaccia, legger man deigen i en langpanne, stikker hull i deigen med fingrene og fordeler over god olivenolje og masse urter
Kle langpannen til stekeovnen med bakepapir, og hell deige dirrekte i formen. Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød