Focaccia brød med honning oppskrifter

Focaccia brød

Focaccia brød

Rør ut honningen i vannet og bland med det tørre til en fuktig deig. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
FOCACCIA - BRØD

FOCACCIA - BRØD

Jeg laget dette brødet på lørdag da to av våres barn, med følge,. Focaccia-brød kan serveres til kjøtt, fisk,
Focaccia med cheddar og hvitløk

Focaccia med cheddar og hvitløk

Tilsett smeltet smør, salt, honning og det meste av hvetemelet. Dekk deigen til med plast og la den heve i ca 40 minutter på et lunt sted. Elt deigen sammen med litt hvetemel og trykk den ut i en smurt eller bakepapirkledd rektangulær form (ca 25 x 35 cm). Dekk formen med plast og etterhev i ca 20 min. Stek brødet ved 200 grader i ca 30 minutter. 1 ss honning
«Focaccia»

«Focaccia»

Oliven, fetaost, cherrytomater eller tørkede tomater og urter er bare noe av det som er godt å toppe brødetmed
Focaccia med rødløk og oregano

Focaccia med rødløk og oregano

Focaccia er et italiensk brød som er toppet med olivenolje og havsalt.   Brødet kan også varieres med forskjellig krydder, rødløk, hvitløk, fetaost, oliven og annet
Focaccia i dampovn

Focaccia i dampovn

Stikk hul i brødetmed fingertuppen og dryss over grovt salt (flaksalt) og evt. Focaccia er et populært brød, og smaker godt til mye
Focaccia

Focaccia

Dekk bollen med plast og bakehåndkle, og hev over. honning, sukker, salt og vann. 2 ss honning. La brødet hvile i 15 minutter før oppdeling og. 2 ss honning
Focaccia med eple

Focaccia med eple

Selv synes jeg focaccia er et anvendelig brød, godt til salat og suppe, nydelig som burgerbrød, og deler du focaccia i lange stykker er det godt som en baguett
Focaccia med durumhvete

Focaccia med durumhvete

Dessuten ble konsistensen til dette brødethonningmykt og deilig at teksturen var en smaksopplevelse god nok
Oppskrift: focaccia

Oppskrift: focaccia

Det som er litt spennende med dette brødet er at du kan variere smakene i det uendelige. Varier mellom forskjellige urter, ha over noen tomatskiver, topp med fetaost, soltørkede tomater, oliven - listen er lang
Verdens beste Focaccia!

Verdens beste Focaccia!

La brødet hvile litt før servering. Dekk en langpanne med bakepapir og fordel deigen utover. Bland sammen mel, gjær, sukker eller honning, salt og chili, og tilsett vann

Glutenfri, eltefri focaccia

Endelig har jeg fått til et brød som er så tilnærmet lik hvetefocaccia jeg har smakt. Har mange venner og familie med cølikai og har derfor lagd utallige varianter av glutenfri focaccia
Eksotisk kyllingsalat

Eksotisk kyllingsalat

Server med godt brød, gjerne en deilig focaccia.  Bland den andre halvdelen medhonning, riv opp salaten og vend salaten i lime-olje-honningblandingen
Lett pastasalat med kylling

Lett pastasalat med kylling

Focacciabrød. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek til brune på begge sider i en panne. Grovhakk rødløk og soltørkede tomater og ha i bollen med pastaen
«Selleri og persillerot suppe»

«Selleri og persillerot suppe»

Server gjerne suppen med nystekt focaccia eller kjedelig spiralloff fra REMA. Oppskrift på den beste focaccia får du i morgen, så hold deg oppdatert
Foccacia med oliven

Foccacia med oliven

Focacciamed oliven. Noe av det som er fint med Foccacia er at brødet kan smakssettes på ulike måter, alt etter hva en skal bruke det til