Avkjøl geléblandingen til den er kald, men fortsatt flytende. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Helt nylig lanserte Freia sin nye pakning med lilla pasjonsfruktgelé, og selvsagt måtte jeg teste å lage ostekake med denne geléen
Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Jeg har lagt min elsk på denne ostekaken. Jeg skulle bare ha med en "ekstra" kake, og da landet jeg på denne lekre, knæsjrosa ostekaken
Røres inn i kremostblandingen når gelantinen er helt flytende. Mmmm. )Mannen hadde med seg denne som avslutning før han startet i jobb på en annen avdeling
Dette er min egenkomponerte Ostekake. Jeg er egentlig ikke så glad i ostekaker da jeg ofte syns de kan være litt for mektige for meg så da jeg bestemte meg for å komponere en likevel, så ville jeg at den skulle være både "frisk " og "lett" å spise
Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Da jeg for noen uker siden ble invitert på middag til ei venninne, tok jeg med meg en ostekake med oreobunn og jordbær