Flesk oppskrifter

Mafaldine med røkt flesk og asparges

Mafaldine med røkt flesk og asparges

Ha i oppskåret flesk og la surre i ca 3 minutter. Vask aspargesen og skjær bort knoppene fra stilkene. Kok aspargesknoppene i saltet vann
Flesk og duppe !

Flesk og duppe !

Flesk er flesk, det blir brukt både sideflesk og bacon og duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Flesk og duppe, mannens favorittmiddag

Flesk og duppe, mannens favorittmiddag

Stek deretter flesket litt og litt- i smør, på relativ sterk varme. Smør i panna, stek flesk, flesk i ovn, fett i saus og gjenta til du er ferdig
Stekt flesk med persillesaus

Stekt flesk med persillesaus

Flesk og duppe er tradisjonell norsk husmannskost - smakfull, enkel og rask. Her er den danske varianten - sprøstekt flesk med persillesaus - og den lille vrien med persillesaus gjør smaksmessig en stor forskjell, synes jeg
Flesk og duppe slik vi lager den

Flesk og duppe slik vi lager den

Så derfor, av fare for å banne i manges kjerker her, vi har laget vår egen lille vri på den udødelige norske klassikeren flesk og duppe
Flesk og duppe med pølser og nykål !!

Flesk og duppe med pølser og nykål !!

Flesk og Duppe er tradisjonsrik husmannskost ♫♪. Flesk er flesk, det blir brukt både sideflesk og bacon og duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem
Flesk og duppe

Flesk og duppe

Flesk og duppe er skikkelig Norsk tradisjons-mat som jeg tror mange har vokst opp med i større eller mindre grad
Flesk og duppe.

Flesk og duppe.

Stek flesket, i en stekepanne. Hell duppen over flesket på serveringsfatet. 1/2-3/4 kg salt flesk. 1/2-3/4 kg salt flesk
Flesk og duppe

Flesk og duppe

Flesk og duppe tror jeg må være min favoritt-husmannskost. Skjær av eventuell svor på sideflesket. Ha i stekefettet fra flesket for ekstra smak og/eller en spiseskje dijonsennep
Brunkål og flesk.

Brunkål og flesk.

Brunkål og flesk. Lag en fordypning i midten og legg i flesket, mitt hadde svor, jeg la svoren opp. Ta ut flesket og la kålen koke inn hvis det er mye væske igjen, den skal koke nesten helt inn

Erter, kjøtt og flesk

Skyll saltlaken av kjøtt og flesk. Legg kjøtt og flesk i kaldt vann i en kjele slik at vannet akkurat dekker kjøttet
Saltkjøtt, erter og flesk

Saltkjøtt, erter og flesk

lettsaltet sideflesk. Etter en time legger du i fleskestykket, og de siste 45 minuttene får kålroten koke med
Eggkake med stekt flesk

Eggkake med stekt flesk

Skjær varmrøkt flesk skiver. Stek flesket i stekepannen. Når flesket er ferdig legges det på en tallerken
Mafaldine med røkt flesk og asparges

Mafaldine med røkt flesk og asparges

Ha i oppskåret flesk og la surre i ca 3 minutter. Vask aspargesen og skjær bort knoppene fra stilkene. Kok aspargesknoppene i saltet vann