Kjøtt og flesk ble servert uten for mye dikkedarer. Epleomelett, linsesuppe eller blomkålsuffleihvit saus, var retter som ble foreslått fra det offentlige
choucrote (sauerkraut), riesling fra Alsace, saltet og røkt svineknoke av eplegris fra Sauherad, produsert på Vinjeslakteri, så bacon fra Edland Kjøtt på Haukeli, ved siden av lettsaltet sideflesk fra VinjeSlakteri
Dei kokte kål av kjøt og flesk, deitilsette også erter og gryn frå eigenkålhage,. Begge rettene ble forøvrig servert med loff og den spennende kinakålen neddynket med Thousand Islanddressing
Brunkål er noe som også er typisk dansk -og serveres til kjøtt, flesk og pølser. Jeg la tidligere ut en oppskrift på Kålpølse med kålstuing og stekt løk
Kokt kål er fantastisk som tilbehør, tilflesk og duppe, til pølser, til. Nykokt varm kål med en feit smørklatt på toppen som smelter ned mellom hvert eneste blad, med litt salt på
lettsaltet flesk. Og choucrote er saltet, gjæret hvitkål gjerne tilsatt hele enerbær. Legg opp fatet med sauerkraut og kjøttet med pølser fordelt rundt og over kålen