Svinestek av bog med sprø svor ! Servert med sopp, bacon og epler ✿ Fra skinka kommer også stykningsdelene skinkestek, flatbiff, skinkebiff og snitzler. Tilberedning. TilberedningEdel's Mat &Vin
Een Freckadour - historisk visitt til det kontinentale...Tilberedning. 1 kg kalvekjøtt av bog eller flatbiff, skåret på tvers av kjøttfibrene i tynne skiver (be gjerne slakteren gjøre dette) HISTORISK KOKEKUNST
SALTIMBOCCA ALA ROMA Akkurat slik jeg har fått italiensk matlaging beskrevet, få ingridienser, enkel tilberedning og strålende smaker På kjøkkenet mitt og i hagen min
Rødvinsmarinert roastbiff 1 kg flatbiff eller mørbrad. Ta kjøttet ut av kjøleskapet 1 time før tilberedning. Print PDF 1 kg flatbiff eller mørbrad Siws matblogg
Grytestek Surr eventuelt fileten slik at den holder fasongen under tilberedningen. 1 rundstek eller flatbiff av lammelår VG.no