Som saus brukte vi en fløtesaus som vi piffet opp med resten av marinaden og litt mer balsamico. Lag marinade og legg lammelåret i marinaden i så mange timer du har til rådighet (gjerne et døgn)
Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Hvis du tar deg tid til å fjerne nøkkelbenet, ser lammelåret finere ut og det er lettere å skjære opp i pene skiver
Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og for de som planlegger nyttårsmenyer har jeg her et godt alternativ til kalkunen
Til dette serverte jeg fløtegratinerte poteter, fløtesaus og kokte grønnsaker. Fløtegratinerte poteterPoteter - nok til det antall mennesker du skal lage det til
Til ca 4 personer med god appetitt. 2-3 lammeskanker (rekker til fire porsjoner) 1 løk 2 dl hakkede tomater 1-2 røde paprikaer 2-3 fedd hvit. Til 4 personer 4 bananer honning/sirup Stekeolje Røre. 1 Lammelår med bein, 2,7 til 3 kg
Men jeg serverer meg grønnsaker, potet til mannen, god fløtesaus og det er det hele. Egentlig er det jo bare tull, for lammelår er jo tilgjengelig store deler av året
Til ca 4 personer med god appetitt. 2-3 lammeskanker (rekker til fire porsjoner) 1 løk 2 dl hakkede tomater 1-2 røde paprikaer 2-3 fedd hvit. Til 4 personer 4 bananer honning/sirup Stekeolje Røre. 1 Lammelår med bein, 2,7 til 3 kg
Til ca 4 personer med god appetitt. 2-3 lammeskanker (rekker til fire porsjoner) 1 løk 2 dl hakkede tomater 1-2 røde paprikaer 2-3 fedd hvit. Til 4 personer 4 bananer honning/sirup Stekeolje Røre. 1 Lammelår med bein, 2,7 til 3 kg
Til ca 4 personer med god appetitt. 2-3 lammeskanker (rekker til fire porsjoner) 1 løk 2 dl hakkede tomater 1-2 røde paprikaer 2-3 fedd hvit. Til 4 personer 4 bananer honning/sirup Stekeolje Røre. 1 Lammelår med bein, 2,7 til 3 kg