Det løser du fint ved å tilberede poteteroggrønnsaker på forhånd slik at det er nesten ferdig. Ha buljong og grovkuttede grønnsaker i ovnspannen eller i et ildfast fat
Krydder oggrønnsaker kan med fordel varieres i klippfiskgryten. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Jeg hadde pepperbiff, sopp oggrønnsaker. ) Prøv å bytte ut poteten med søtpotet neste gang du også. For et par helger siden prøvde jeg meg på fløtegratinertesøtpoteter
Den var såpass stor at det ble restemiddag både mandag og kanskje også tirsdag. Når steketiden går mot slutten begynner du å forberede de fløtegratinerte rotgrønnsakene
Fløtegratinertepoteter passer godt til denne retten,oppskrift her. Server indrefilet i skiver, sammen med grønnsaker, saus, noen klementinbåter og hva du måtte ønske av poteter, ris eller pasta
Den har litt mindre karbohydrater enn poteterog en er fin erstatning vil jeg si. I går laget jeg noen supergode kyllingfileter fylt med ost og pesto, surret inn i bacon