Sammen med fløtegratinertsellerirot og jordskollgull ble det en perfekt middag på første påskedag. Mens lammesteken steker skreller du selleriroten og deler den i skiver
Hvordan skrelle og oppbevare hvitløk Skjær løk i båter og gulrot, sellerirot og kålrot i biter. Hvordan slipe kniv på en trygg måte Fløtegratinerte poteter
Fløtegratinerte persillerot og sellerirot. Skrell og skyll sellerirot og persiellerot. Helgen står for tur og idag vil jeg dele et kjempegodt middagstilbehør som er et godt alternativ til fløtegratinerte poteter
Fløtegratinerte poteter. Fløtegratinerte poteter. Lammestek/lammelårRotgrønnsaker etter ønske2 pk charlottløk1 hel hvitløkFrisk rosmarinSalt og pepper5 dl rødvin PoteterOst1/2 l fløte (til fløtegratinerte poteter). Ta frem kjøttet en stund før det skal stekes slik at det får romtemperaturGni kjøttet godt med salt, pepper, hakket hvitløk og frisk rosmarinVarm stekeovn til 125 oCHa charlottløk, hele hvitløksfed, gulrøtter, sellerirot og persillerot i langpanne og tilsett 1l vannLegg i låret og stikk inn steketermometer
Fløtegratinerte poteter (se oppskrift på bloggen) og råstekte poteter (se blogg). 1 bit sellerirot. Lam er påskemat, og i år lagde vi et fylt lammelår, som kjærestekokken beinet ut og fylte med godsaker
soppstuing og fløtegratinerte poteter. Skrell og del opp gulrøtter, pastinakk og sellerirot. Låret vårt ble tatt opp fra fryseren dagen før det ble tilberedt