Varm opp fløte og sukker til kokepunktet, ta av varmen og rør i nøttepureen. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Ha i fløten og bland det godt sammen. Du kan også bruke sånn pizzadeig pulver pose som du bare tilsetter vann så har du deig, om du synes det er kjappere og enklere
Stek dette sammen noen minutter før du heller i fløten for deretter å la det småkoke noen minutter. Haha, sikkert flere enn meg som kan ty til pølser og pizza på noen av de dagene, men i går ble det altså en pastarett inspirert av flotte og flinke matpaabordet
Denne retten er en skikkelig smaksbombe med parmesan, fløte og hvitløk. Den er god å toppe pizzaen med, den er god til alle typer pastaretter, eller til gratinering av grønnsaker
Sette sammen Ta fram pizza deigen, rull til en tykk pølse og kutt i en liten håndfull biter. Du kan også bruke pizzadeig pulver pose som du bare tilsetter vann så har du deig, om du synes det er kjappere og enklere
Ingredienser ca 6 dl hvetemel 1/4 ts salt 0,8 dl sukker 2,5 ts bakepulver 100 gram smør 1,5 ts vaniljeessens 2 eggeplommer 1,8 -2 dl melk ( lett, hel eller fløte kan brukes) 200 gram mørk kokesjokolade eller sjokoladechips. Klapp deigen forsiktig i sammen , ha litt mel på toppen og trykk forsiktig til du får en runding på ca 2 cm i høyden Del den opp som en pizza så du får 8 biter, eventuelt kan du lage to mindre rundinger så du får 16 små stykker. Relatert ca 6 dl hvetemel 1/4 ts salt 0,8 dl sukker 2,5 ts bakepulver 100 gram smør 1,5 ts vaniljeessens 2 eggeplommer 1,8 -2 dl melk ( lett, hel eller fløte kan brukes) 200 gram mørk kokesjokolade eller sjokoladechips
Skinke er sikkert også godt i ja, mistenker at en skvett fløte også kunne gjort susen. Cheddar ost eller annen ost, jeg brukte Cheddar, Mozarella og pizza ost ( 6-700 g til sammen)
Pizza 50/50. en skvett fløte, ca 1/2 dl. 4,5 dl fint speltmel eller annet mel (til pizzabunn). 4 egg en skvett fløte, ca 1/2 dl 4 dl helmelk. 4,5 dl fint speltmel eller annet mel (til pizzabunn)
Hjemmelaget is av lavpasteurisert fløte (fra rørosmeieriet), eggeplommer, vanilje og rårørsukker. Pizza med surdeigsbunn (vanlig eller glutenfri) og upasteurisert ost/parmesan