En kjent og kjær fiskesuppe fra det franske kjøkken, en suppe som det finnes mange varianter av, en suppe der du kan bruke fantasien og det som du får tak i av ingredienser og det er mat med lite kalorier og karbo
FISKESUPPE. En av dem var Geir Skeie, som holder til på Stord, der han tryller med sjømat. Han delte en oppskrift som jeg selvsagt har måttet prøve, her jeg nå sitter i havgapet på hytta med havets delikatesser foran meg
suppe med synergisk umami. eller ørret og en hvit fisk, torsk, sei eller steinbit for fargenes skyld. Denne kraften er fabelaktig til enhver fiskesuppe, prøv deg frem
Men en med masse smak, flere fiskeslag og masse reker. Jeg er utrolig glad i fiskesuppe. Fiskefond, spedd med litt vann, blandet med en boks hummersuppe er ti ganger bedre enn fiskebuljongterninger, og er minst like kjapt
Tilsett fløte , kok opp og jevn med maisenna utrørt i. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. litt søt/syrlig smak til med litt sukker og hvitvinseddik
Sushilunsj* med barselsgruppa, fiskesuppe heime. Ovnsbakt steinbitmed potet og gulrøtter. Nett no heng ho på magen til far sin medan han støvsuger, og eg nyttar høvet til å presentera eit prosjekt familien byrja på førre veke