¤ Hell over kokosmelk, fiskesaus (eller soyasaus) og strø hakker chili over. Sett den i kjøleskapet i en ildfast form, så er det bare å putte den i ovnen når det lir til middag neste dag
fiskesaus. Brun laksefiletene på begge sider og skru ned varmen og stek de til de er ferdig. Idag hadde vi dette til middag, og det var faktisk ferdig på under en halvtime
Rør sammen fiskesaus, østerssaus, soyasaus, sitronsaft, tamarindsaus og pepper i en kopp, og hell over løkblandingen, og vend inn spinaten, litt av gangen (den detter veldig kjapt sammen, så alt får plass
Laks er en av dei beste råvarene eg veit om, og eg lager det opp til fleire ganger i veka. Da gjelder det å mikse og trikse med tilbehøret, og her kommer eg med en kombinasjon eg synes var knallgod
Grunnen til at jeg legger laksen i limesaft er at den da blir det vi kaller råmarinert. Hvis det er noe som kan kalles å hive sammen noe til middag, så er det poké
Her kan du fint bruke både kylling, laks, torsk eller oksekjøtt, marinaden passer til alle disse. Flatbiff er velegnet til wok, for den funker så fint å lynsteke, slik man skal her