Laks er en av dei beste råvarene eg veit om, og eg lager det opp til fleire ganger i veka. Da gjelder det å mikse og trikse med tilbehøret, og her kommer eg med en kombinasjon eg synes var knallgod
Øs litt over fisken av og til. En litt annerledes laksemiddag med asiatisk smak. Legg butterdeigsplatene så de overlapper hverandre et par cm, lim dem gjerne med litt egg, og kjevle dem så store at de dekker den fiskefileten du har + noe ekstra å gå på til innpakkingen
Forvel (blancher) broccoli og gulerøtter i salt vann til de er møre. Ha i hvitvin, fiskesaus, soyasaus og la det koke i 15 min. Tilsett en boks creme freshe (300 g) og en boks matyoghurt. 5 ss fiskesaus (Asia). 800 g salma laks i grove terninger
Laks er en absolutt favorittråvare, og blir spist opp til fleire ganger i veka. Når man skal lage mat til heile familien, syns eg ovnsbaking er eit greitt alternativ